OLX.bg е част от Naspers Classifieds – подразделението на мултинационална медийна група Наспърс (www.naspers.com ) за сайтове за безплатни обяви. OLX.bg е на българския пазар от октомври 2010 г., като до месец април 2014 г. се казваше Prodavalnik.com.Сайтът бързо се разви до най-голямата платформа за безплатни обяви в България и се превърна в любима дестинация на хиляди души, водени от стремежа си да намерят изгодни предложения, да продадат изгодно старите си вещи или просто да се потопят в разнообразието от милиони уникални обяви от всевъзможни категории.

OLX.bg отговаря на същите ценности и запазва посоката на развитие, която бе положена през октомври 2010 г., а именно – да предоставя на хората възможност да купуват и продават бързо, лесно и удобно, от всякакви устройства, където и да се намират.

 

За OLX.bg:

 

-        OLX, като бранд,е един от глобалните лидери в сайтовете за безплатни обяви и има сайтове с едни и същи имена в над 100 държави на 5 континента в целия свят!

 

-        OLX.bg e част от едно глобално семейство - Ако си представим, че OLX eдържава и съберем на едно място всички хора, които посещават сайтовете на OLXпо света – ще сформираме 6-тата по големина на населението страна в целия свят!

 

-        Като част от световен бранд OLX.bg черпи знания и полезни практики от най-добрите в бранша и благодарение на този опит има възможност да предлага услуги и функционалности от най-високо ниво, които да правят престоя на потребителите в сайта по-полезен, по-ползотворен и по-доходоносен!

 

-        Намерете всичко, от което имате нужда на достъпна цена и продайте ненужните си вещи бързо, лесно и изгодно!

 

-        В OLX.bg има над 2 000 000 актуални обяви и над 1 000 000 регистрирани потребители . Всеки ден се публикуват над 35 000 нови обяви, а всеки месец страниците на сайта се разглеждат близо половин милиард пъти.  Повече от ¼ от интернет потребителите в България посещавата сайта всеки месец.

 
Начало За нас Портфолио Новини Реклама Кариери Контакти
© 2011 AllegroGroup България. The AllegroGroup name, associated trade marks and
Use of this website constitutes acceptance of the Terms of Use and Privacy and Cookie Policy.
alegrogroup